« terug naar vorige pagina

Gezicht- en lichaamsverzorging – Apotheek

 

La Roche-Posay
Het merk met producten met dermatologische effectiviteit voor alle huidtypen. Wereldwijd adviseren dermatologen de verzorgingsproducten van La Roche-Posay op basis van hun persoonlijke ervaring met de hoge doeltreffendheid van deze producten. Op de website van La Roche-Posay kunt u meer informatie vinden over de verschillende producten. Ook kunt naar de apotheek komen voor een persoonlijk advies.
la roche posay
Vichy
De apotheek heeft voor u het gehele assortiment Vichy producten. Ook voor folders en proefjes van Vichy producten kunt u bij ons terecht. Wilt u zien welke producten Vichy op de markt heeft, kom eens langs in de apotheek of neem een kijkje op de website van Vichy.
vichy-verkleind
Dokter Leenarts
Dokter Leenarts is een nieuwe dermatologische lijn van huidverzorgingsproducten te gebruiken bij eczeem, een gevoelige geïrriteerde droge huid, rode billen, waterpokken, luieruitslag en berg. De unieke samenstellingen zijn gebaseerd op dermatologische receptuur en kennis en bevatten geen onnodige ingrediënten zoals geurstoffen, parabenen of wolalcoholen. De kwaliteit van alle producten van Dokter Leenarts zijn erkend door het Huidfonds met het Allergie Keurmerk. De producten zijn verkrijgbaar bij Apotheek Maarssenbroek. Voor meer informatie over de huidverzorgingsproducten, waardevolle tips en adviezen over huidaandoeningen: neem een kijke op de website van dokter Leenarts
leenarts-verkleind2 leenarts-verkleind

 

NAÏF
NAÏF maakt verzachtende en verzorgende producten die de gevoelige babyhuid beschermen. Door gebruik te maken van de beste ingrediënten die de natuur te bieden heeft, tot perfectie geformuleerd, garanderen zij dat je de beste producten krijgt om je baby Schoon, Gezond en Vrolijk te houden. Op de website kunt u meer informatie vinden over de producten van NAÏF.
naif