« terug naar vorige pagina

Mijngezondheid.net

Het gemak van MijnGezondheid.net

Met MijnGezondheid.net regelt u online uw gezondheidszaken bij uw huisarts of apotheek.

Wie kan gebruik maken van MijnGezondheid.net?

Als u bent ingeschreven als patiënt bij een huisarts en/of de apotheek aangesloten bij MijnGezondheid.net, kunt u gebruik maken van deze service. Voor deze service moet u ouder zijn dan 16 jaar.

  • 24/7 bereikbaar
  • Online een afspraak maken
  • Beveiligd berichten verzenden naar zorgverleners
  • Medicatieoverzicht inzien en afdrukken
  • Medicatie bestellen
  • Onderzoeksresultaten bekijken
  • Persoonlijk zorgdossier met eigen notities

 

Mijn medicijnen

Print zelf eenvoudig een medicatieoverzicht uit voor uw afspraak met de specialist of voor als u op reis gaat. U kunt 24 uur per dag medicijnen bestellen.

 

 

Afspraken maken met uw huisarts

Maak online een afspraak met uw huisarts. Het maken van de afspraak kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. Voeg de afspraak toe aan uw eigen agenda en ontvang een bevestiging en herinnering via de mail. Mits u huisarts is aangesloten bij MijnGezondheid.net.

 

 

Samenvatting van uw medisch dossier

MijnGezondheid.net toont u een samenvatting van uw medisch dossier. Eventuele bijzonderheden en overgevoeligheden staan vermeld. Via thuisarts.nl vindt u aanvullende betrouwbare informatie. Het is helaas nog niet mogelijk om aantekeningen van de huisarts of assistente tijdens het consult in te zien. U heeft de mogelijkheid om zelf uw dossier aan te vullen of bij te houden. 

 

Laboratoriumuitslagen bekijken

Via MijnGezondheid.net bekijkt u online uitslagen van laboratoriumonderzoeken.

 

 

 

Ook toegang via de app MedGemak+

De app MedGemak is een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Met de app heeft u via uw smartphone 24/7 inzicht in uw medicatie en bestelt u deze direct online. Ook kunt u afspraken maken en berichten versturen.

 

Aanmelden bij MijnGezondheid.net 

Zodra u zich hebt aangemeld op het portaal van Mijn Gezondheid.net krijgt uw huisarts/apotheek hiervan bericht. Wij sturen u dan een bevestiging en zorgen ervoor dat u binnen 5 werkdagen gebruik kunt maken van uw zorgdossier thuis.

De eerste keer dat u thuis inlogt tekent u digitaal het contract voor veilige en betrouwbare uitwisseling van uw gegevens met huisartsenpraktijk en apotheek.
Lees de algemene informatie en voorwaarden goed door voordat u uw (digitale) handtekening zet. Heeft u vragen dan leggen we het u graag uit.