« terug naar vorige pagina

Reizigersadvies Reigerskamp

De praktijk is geregistreerd bij het Landelijk Centrum Reizigersadvisering (LCR).

Bij de assistente kunt u een afspraak maken voor reisadvies en vaccinaties. Als wij ongeveer 6 weken voordat u vertrekt uw reis- en vaccinatie gegevens ontvangen, kunnen wij u op tijd helpen.

Om een goed, op uw situatie afgestemd advies te geven is het belangrijk dat wij zo volledig mogelijk zijn geïnformeerd over uw reis en uw medische gegevens. Wij vragen u daarom het reisvaccinatieformulier in te vullen. U kunt het onderstaande formulier uitprinten, invullen en afgeven op de praktijk. Mailen mag natuurlijk ook naar reigerskamp@elcm.nl.  De assistente zal dan contact met u opnemen.

Reisvaccinatieformulier en overzicht kosten

Als u nog maar korte tijd heeft tot uw vertrek, neem dan telefonisch contact op met de assistente voordat u het formulier verstuurt.

Aan het reisadvies zijn kosten verbonden. De kosten vallen niet onder de basisverzekering maar wel onder verschillende aanvullende verzekeringen. Informeer hierover bij uw ziektekostenverzekering. De kosten zijn afhankelijk van uw bestemming en de vaccinaties die u nodig heeft. Neem voor meer informatie contact op met de assistente.