sluiten

Herhaal medicatie

Wilt u een herhaalrecept aanvragen dan kunt u dit doen via ELCM Online.

 

sluiten

Stel een vraag

Alle medische vragen stelt u via ELCM Online.

Heeft u een administratieve vraag dan stelt u deze via onderstaand formulier.

 

sluiten

Inschrijven

Inschrijfformulieren

Om u in te schrijven in onze praktijk hebben wij de inschrijfformulieren nodig die u hierbij kunt downloaden en uitprinten. Na invulling en ondertekening kunt u deze samen met een kopie van uw legitimatiebewijs bij ons afgeven of naar ons toesturen. Na het verwerken van deze inschrijfformulieren staat u ingeschreven in onze praktijk.

Wij adviseren u om uw huidige huisarts op tijd te laten weten dat u zich laat uitschrijven. Zodra wij het dossier van uw huisarts ontvangen hebben nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek met uw nieuwe huisarts.

Inschrijfformulieren huisartsenpraktijk Pauwenkamp

Voorlopige inschrijving huisartsenpraktijk

Als u zich wilt laten inschrijven in onze praktijk hebben wij een aantal gegevens nodig die staan vermeld op de inschrijfformulieren.

Om u voorlopig in te schrijven in onze praktijk stuur dan een mail naar pauwenkamp@elcm.nl met daarin uw naam, adresgegevens, BSN en de gegevens van uw zorgverzekering.

Wij kunnen u dat al wel inschrijven maar dit zal pas definitief zijn zodra we de ingevulde en ondertekende formulieren van u ontvangen hebben.

Inschrijfformulieren huisartsenpraktijk Pauwenkamp

pauwenkamp

Over de praktijk

U kunt bij ons terecht voor huisartsenzorg in volle omvang.

Dat betekent dat u voor alle vragen met betrekking tot uw fysieke of geestelijke gezondheid bij ons terecht kunt. Wij zullen ons best doen u zo goed mogelijk te helpen en uw vragen te beantwoorden. Vaak lukt dat binnen onze praktijk en met hulp van andere hulpverleners in de buurt. Als dat nodig is verwijzen wij u in overleg met u naar specialistische hulp in het ziekenhuis.

Lees meer

Openingstijden

NHG Praktijk Accreditatie

Onze praktijk is geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap. Dat wil zeggen dat wij aan op een groot aantal punten de kwaliteit en zorgvuldigheid van onze praktijkvoering op orde hebben. Periodiek wordt deze accreditatie gecontroleerd. Daarnaast vraagt de accreditatie om steeds nieuwe verbeteringsplannen. Zo blijven wij actief bezig met onze kwaliteit.

Handig om te weten

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen (bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent) dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken.

 

Lees meer

Avond-, nacht- en weekenddienst

Huisartsenpost Woerden/Leidsche Rijn

De waarneming ’s avonds, ’s nachts en in het weekend wordt geregeld door de huisartsenpost Woerden/Leidsche Rijn van Primair huisartsenposten. Op deze huisartsenpost werken alle huisartsen in de regio Noord-West Utrecht samen.

                                  

Lees meer

Reizigersadvies

U kunt bij ons terecht voor een medisch reisadvies en alle vaccinaties. Een aantal van onze huisartsen en assistentes hebben hiervoor een aanvullende opleiding gevolgd en zullen u graag helpen.

Lees meer

Meer informatie

Medewerkers

M Gresnigt

M. Gresnigt - Verhoef

Huisarts
G breuer

G. Breur - Raymakers

Huisarts
A HArdeman

A. Hardeman

Doktersassistente

Onze assistente Alexandra staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt.

Lees meer

G Ladru

G. Ladru - Hollestelle

Praktijkverpleegkundige diabetes, longziekten, hart- en vaatziekten

Werkt op: dinsdagmorgen en woensdag

Lees meer

M Lammersen

M. Lammersen

Praktijkverpleegkundige ouderenzorg

Werkt op: maandag en woensdag

Lees meer

E van de biezen

E. van de biezen

Praktijkverpleegkundige geestelijke gezondheidszorg

Werkt op: vrijdag

Lees meer

Nena van Toorn

N. van Toorn

Praktijkverpleegkundige geestelijke gezondheidszorg jeugd

Werkt op: dinsdag en donderdag